miércoles, 29 de julio de 2009

El Casal d'Avis de Ribes estrena ciberaula


SANT PERE DE RIBES
VD - 08/07/2009 0:03:43

La iniciativa respon a la renovació del conveni de col·laboració que es va signar el passat octubre entre l'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l'Associació del Casal de Jubilats i Pensionistes de Sant Pere de Ribes.

La instal·lació està dotada amb 9 ordinadors, una impressora, un escàner, una pantalla amb canó projector i una màquina de fotografia digital i nou mobiliari.


L'Alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Anton Blanco; la regidora de Benestar Social, Núria Mestre; el director de l'oficina de "la Caixa" a la localitat, Josep Lozano, i la gestora social de "la Caixa" a Barcelona, Rosa Preñanosa, van presentar ahir al matí la renovada Ciber@aula Informàtica per a gent gran a Ribes. A l’acte també hi ha assistir una representació de la Junta del Casal, encapçalada per la seva presidenta, Vinyet Carreras.


La renovada Cibercaixa és una aportació al conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes que es va signar el 19 de desembre de l’any 2008 i té vigència fins al 31 desembre del 2013. Amb aquesta actuació l’Obra Social “la Caixa” reafirma el seu compromís amb les persones grans de Sant Pere de Ribes.


En la nova Ciber@ula Informàtica, l’Obra Social “la Caixa” continuarà amb el programa Informàtica i comunicació a l’abast que inclou cursos d’iniciació bàsica a la informàtica, Internet, edició, fulls de càlcul, bases de dades, eines de presentació, vídeo digital i fotografia digital.


La instal·lació de aquesta Ciber@ula Informàtica permetrà desenvolupar aquest programa d’incorporació de les persones grans al món de les noves tecnologies i les tasques de participació social, i ha tingut un cost de més de 40.000 euros.

No hay comentarios: