lunes, 20 de julio de 2009

TALLERS GRUPALS

"ASPECTES NEUROPSICOLÒGICS DE LA FIBROMIALGIA"


És freqüent que els pacients que pateixen dolor crònic es queixin del funcionament deficient de la seva memòria, queixes que solen manifestar amb expressions com "tinc el cap fatal, tinc el cap perdut.." Aquests oblits es fan més palesos al llarg del procés d'avaluació e intervenció psicològica.


Descripció ampliada del projecte:


Som l'Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf, una entitat sense afany de lucre fundada l'any 2003 i dedicada a ajudar i donar suport als afectats d'aquestes malalties.


El dolor crònic pot ser considerat com un dels grans problemes de salut de la nostra societat així com també els dèficits de memòria i concentració que interfereixen en el funcionament normal de les persones.

Les alteracions de memòria formen part dels problemes generals del processament de la informació que es deriven de la condició de patir dolor de forma crònica.


El nostre projecte pretén posar en marxa uns tallers grup-als pels afectats de dolor crònic per tal de poder rehabilitar l'atenció la percepció i la memòria.


Els tallers començaran al setembre i seran a càrrec de :

- Alba Prats Fontanals, Neuropsicòloga i Psicòloga clínica, i

- Carme Crespo Crespo, Psicòloga clínica.



Per més informació us podeu posar en contacte amb:


- 679 708 077 Teté (Ribes)

- 670 844 213 Angeles (Roquetes)

- 667 737 924 Pepita (Sitges)

- 689 220 724 Carme (Secretària)


de dilluns a dijous de 5 a 7 de la tarda


E-mail: fibromialgiagarraf@yahoo.es


"Aquest programa està subvencionat per la Caixa de Tarragona"

No hay comentarios: